Home » Yogaresor

Yogaresor

Att resa är att leva! Att få möta nya kulturer, nya människor och sig själv i nya situationer är verkligen fantastiskt! Ett par gånger om året erbjuder Nyttoliv resor till platser vi själva tycker mycket om. När vi förflyttar oss från vår vardagliga plats och kommer någon annanstans händer det något med oss. Vi uppmärksammar oss själva, andra och platsen på ett helt annat sätt. Det kan vara nära eller långt borta. På resorna erbjuder vi bland annat yoga, meditation, vandring, kultur, god mat och härliga möten.
Vi samarbetar med människor som har en lokal kännedom om trakten vi åker till. Det blir på så vis en dimension till och vi får tillgång till platsen, och samtidigt oss själva, på ett mycket djupare sätt. Vi önskar dig en trevlig läsning och hoppas kunna locka med dig på en resa eller retreat.

Nyttoliv Hälsocenter ställer lagstadgad resegaranti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet,
vilket ger dig som resenär en extra trygghet.

Kontakta info@nyttoliv.se för mer information och utförligt reseprogram.

FRANKRIKE
Languedoc-Roussillon


senarelagd pga Coronapandemin
Nytt datum för 2021 kommer snarast

 

 

En feelgoodresa utöver det vanliga

Vi reser till Languedoc-Roussillon i sydvästra Frankrike, där vår svenska guide My möter upp oss. Hon visar oss det bästa av sin del av landet. Det blir mat, vin och kultur. Vi får bl a uppleva Canal du Midi till fots och gamla stan i Carcassonne, båda Unesco-skyddade. Vi får vandra runt Katharborgarna och höra historiens vingslag. Vi tar en tur till Medelhavet som bjuder både på fantastiskt god mat, ostron och ett dopp i havet. Varje morgon börjar med ett skönt yogapass för att väcka kroppen till liv och för att vi ska vara riktigt närvarande på resan.
En resa att minnas och njuta av länge.

Tid: 27-31 maj 2020
Plats: Languedoc-Roussillon
Boende: lantgård med egen pool
Pris: 13.750:-
Anmälan: senast 31 januari 2020
Ledare: Ingrid Banheden Breisner och My Nilsson
För anmälan och information: ingrid.banheden@nyttoliv.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÄRÖARNA

senarelagd pga Coronapandemin
Nytt datum för 2021 kommer snarast

 


Atlantens pärla med spektakulära naturupplevelser!

 

En oförglömlig resa – ett minne för livet!
På Färöarna finns en natur och urkraft som trollbinder och som inte lämnar någon oberörd. Upplev orörd natur och magnifika vattenfall, havsturer och grottor, fjordar och klippor – en idealisk plats för att finna lugn och ro och hämta krafter.

Vi reser i en liten grupp tillsammans med vår yogainstruktör Ingrid Banheden Breisner och vår reseledare och guide, Björg Wiberg. Björg är född och uppvuxen på Färöarna och talar färöiska, danska och svenska. Sedan 35 år är hon bosatt i Sverige men åker ofta till Färöarna och känner därför väl till trakterna och människorna.

Vi bor i Torshavn, världens minsta huvudstad, på ett hotell precis vid fjorden. På programmet står bl a yoga varje morgon, vandring, en tur till ön Nolsoy där tiden nästan stått stilla och tystnaden är total, en båttur till Vestmannaklipporna, ”hemma hos”-middag hos Anna och Oli och mycket mer!

 

Tid: 26 Juni-1 juli 2020
Plats: södra Färöarna
Boende: Hotel Streym i Torshavn
Pris: 16.200 kronor
Anmälan: senast  31 mars 2020
Ledare: Ingrid Banheden Breisner och Björg Wiberg
För anmälan och information: ingrid.banheden@nyttoliv.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ITALIEN

Alagna i italienska Alperna
9-13 september

Vandring och mountainbike

 

 

 

 

Vi åker till Alagna, denna genuina bergsby som ligger på 1200 meters höjd. Här bor vi på anrika Hotel Monterosa, placerat mitt i byn och dess stolthet. Dagarna börjar med yoga i den fantastiska matsalen. Sedan är vi redo för en stärkande frukost innan det är dags att ge sig ut på dagens äventyr. Mycket uteliv, frisk alpluft och fysisk aktivitet står på programmet. Vi vandrar kortare och längre vandringar och åker mountainbike längs floden Sesia. Middagarna äts hemma på hotellet, luncherna tar vi någonstans ute i bergen. En naturupplevelse utöver det vanliga.

Tid: 9-13 september 2020
Plats: Alagna, Valsesia, Italien
Boende: Hotel Monterosa, Alagna
Pris: 8.750 kronor
Anmälan: senast 31 mars 2020
Ledare: Ingrid Banheden Breisner
För anmälan och information: ingrid.banheden@nyttoliv.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Nyttoliv Hälsocenter ställer lagstadgad resegaranti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet, vilket ger dig som resenär en extra trygghet.