Home » YOGARESOR 2019

YOGARESOR 2019

YOGA OCH VANDRING I ITALIENSKA ALPERNA

I skiftet mellan augusti och september ger vi oss åter av till de italienska Alperna för underbara dagar tillsammans med yoga, meditation, vandring, mountain-bike, utsökt mat och härliga samtal. Vi bor i Alagna, en pittoresk by på 1200 meters höjd. Mitt i byn finns Hotel Monterosa med anor från 1860 och byns stolthet. Hotellet ägs av goda vänner och här bor vi. I den fantastiska matsalen börjar vi dagen med yoga innan det är dags att sätta sig till bords för en härlig frukost som förbereder oss för dagens äventyr.

När man är i Alagna är det utevistelse som gäller! Luften är underbar, frisk och krispig och vattnet som rinner ner från bergsväggarna är drickbart. Vi ger oss ut på vandringar i bergen, hyr Mountainbike, badar i den närliggande friska källan och får en guidad kulturtur bland husen som tillhörde Walserfolket. Yoga görs två gånger om dagen med första passet på hotellet och det andra på en plats som passar oss. Kanske uppe i bergen med riktig Sound og Music-känsla.

På den här resan finns ett program man kan vara med på som ingår, men här finns också luft i schemat för att lägga till aktiviteter om man så vill, eller gå på egen upptäcktsfärd i omgivningarna.

Varmt välkommen till några härliga aktiva dagar i Alperna!

 

 

 

Tid: 28/8-1/9 2019
Plats: Alagna, Valsesia, Italien
Pris:  7.900 kronor
Avresa: Kastrup
Max antal: 14 personer
I priset ingår: Transporter, halvpension, boende i dubbelrum, yoga, guidning, utflykter mm.
Ledare: Ingrid Banheden Breisner

För info och anmälan: ingrid.banheden@nyttoliv.se, 0734-304230

Nyttoliv Hälsocenter ställer lagstadgad resegaranti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet, vilket ger dig som resenär en extra trygghet.

YOGARESA TILL INDIEN FEBRUARI

 

Drömmar är till för att uppfyllas!

Följ med Eva och Ingrid till yogans och ayurvedans ursprungsland – Indien. Här tillbringar vi tio dagar i underbara Varkala i Kerala, södra Indien, där varje morgon startar med yoga och meditation i soluppgången på hotellets takterrass.

Vi erbjuder ett program med yoga, meditation, olika övningar i personlig utveckling, skrivövningar, andningsövningar, medial rådgivning, ayurvediska behandlingar på ett ayurvediskt center och dagsutflykter. Indien är extra allt! Alla våra sinnen förstärks och det är lättare att komma i kontakt med vårt inre i detta magiska land. Du är med på det som passar dig. Eftermiddagarna är fria och ger möjlighet att utforska omgivningarna på egen hand. På kvällarna möts vi igen för yoga för den som vill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är hela tiden tillgängliga och finns på plats för dig. Därför kan du resa både med eller utan ressällskap. Vill du äta lunch eller middag tillsammans med hela gruppen gör du det. Vill du äta själv på någon av de otaliga restauranger som finns i närheten så gör du det. Maten är fantastiskt god och det är billigt att äta ute. Indien är ett land som är till för att upptäckas och du får många tillfälligheter att göra det under resan. Spännande!

 

 

 

 

 

 

 

 

RESFAKTA

I priset ingår:

Transfer t/r hotell
10 nätter i delat dubbelrum inkl frukost
Yoga och meditation två gånger per dag
Välkomstmiddag
Workshops
Personlig medial rådgivning vid ett tillfälle
En ayurvedisk massage/behandling på ayurvediskt center
En dagstur till den kända gurun Ammas ashram i Kerala
Dagsutflykt till ö med båttur

Tillkommer:

Flyg
Visum
Försäkringar
Måltider och dryck utöver frukost
Enkelrumstillägg

Tid: 17-27 februari 2019
Plats: Varkala, Kerala, Indien
Pris: 11.900 kronor
Ledare: Eva-Marie Johansson och Ingrid Banheden Breisner

För info och anmälan: ingrid.banheden@nyttoliv.se, 0734-304230

Nyttoliv Hälsocenter ställer lagstadgad resegaranti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet, vilket ger dig som resenär en extra trygghet.

 

GOURMETYOGARESA TILL FRANKRIKE
FULLBOKAD!

Ännu en gång arrangerar vi denna uppskattade resa till Frankrike

Följ med till södra Frankrike på en riktigt härlig feelgoodresa! Vi erbjuder yoga, vandring, kultur, mat och vin i Languedoc-Roussillon

Tänk att komma till en plats och bli guidad av någon med fantastiska kunskaper om platsens historia, kulturen, om franska språket och om mat och vin. Tänk att bo på en plats där vi startar dagen med ett yogapass på terrassen och tar sedan ett dopp i poolen. Därefter sätter vi oss till bords för en välsmakande frukost innan det är dags att ge sig ut på dagens äventyr.

I Languedoc-Roussillon finns My Nilsson, vår vinciceron och guide. My är uppvuxen utanför Svedala men redan i 20-årsåldern lämnade hon Sverige för studier och arbete med vin och gastronomi i Frankrike. Numera bor hon med sin franska familj på en gård en timme ifrån Toulouse. Ingrid Banheden Breisner är med på resan som yogainstruktör och reseguide. Hon driver Nyttoliv Hälsocenter i Svedala tillsammans med sin man. På NyttoLiv har hon sex yogaklasser i veckan, ordnar resor, föreläsningar och events, allt i hälsans tecken.

Tycker du om att yoga och vara ute i naturen? Tycker du om att vandra och uppleva det genuina och äkta? Tilltalas du av det franska köket, de franska vinerna och den franska kulturen? Vill du uppleva något alldeles äkta långt bortom turiststråken, dagar fyllda med aktiviteter men utan stress?

Då är denna resa som klippt och skuren för dig!

 

Tid: 29 maj – 2 juni 2019
Plats: Languedoc-Roussillon
Pris: 12 750 kronor
Avresa: Kastrup
Max antal: 14 personer

I priset ingår: Flyg, transporter, de flesta måltider, boende, yoga, vinprovning, guidning, utflykter mm.
Ledare: My Nilsson och Ingrid Banheden Breisner

För info och anmälan: ingrid.banheden@nyttoliv.se, tel: 0734-304230

Nyttoliv Hälsocenter ställer lagstadgad resegaranti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet, vilket ger dig som resenär en extra trygghet.