Home » SPA-behandlingar

SPA-behandlingar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPA MANIKYR

Filning och formning av naglar, rensning av nagelband, polering samt lackning

SPA PEDIKYR

En SPA pedikyr kommer du på när du inte har några specifika problem med dina fötter utan bara vill ha en härlig omvårdnad av dem. Behandlingen börjar med att fötterna stoppas i ett väldoftande fotbad. Därefter en härlig peeling av fötterna med produkter från Maria Åkerberg. Naglar klipps, nagelband rensas, förhårdnader slipas bort och behandlingen avslutas med en härlig fotmassage. Ta med eget nagellack om du vill du ha lackade naglar.

SPA PEDIKYR LYX 

En lyxigare SPA pedikyr där även händer och armar får sitt. Du blir nerbäddad i en säng med värme i eget rum för total avkoppling. Behandlingen inleds med peeling av fötter och underben med Maria Åkerbergs Salt Scrub Energy som tar bort döda hudceller. Därefter ett varmt aromabad. Under tiden blir dina händer och armar omhändertagna med peeling och inpackning i värmehandskar.
I fotbehandlingen ingår: nagelklipp, nagelbandsvård, borttagning av lättare förhårdnader och filning av fötter. Fot- och underbensmassage med inpackning.
En avslutande hand- och armmassage.

SPA-MYS FÖR 2 PERSONER

En skön och avkopplande stund där ni blir härligt ompysslade. Medan den ena börjar med halvkroppsskrubb och varm massage sitter den andra i aromafotbad. Efter halva tiden byter man plats. Båda får härliga morgonrockar och en stund att slappna av i lugn och harmonisk miljö.

Manikyr, ca 45 min
                          460:-
Pedikyr, ca 60 min
640:-
Pedikyr Lyx, ca 90 min
895:-
SPA-mys för 2 personer, ca 75 min
1100:-

PARAFFINBEHANDLINGAR
Paraffinbehandling används bl.a. för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra händer och fötter och för att lindra smärtan om man lider av artrit och reumatism. En paraffinbehandling öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen och huden blir mjuk och sammetslen

Paraffinbehandling för händer, 30 min 350:-
Paraffinbehandling för fötter, 60 min 600:-