Home » SPA-behandlingar

SPA-behandlingar

 

SPA behandlingar

SPA MANIKYR

Filning och formning av naglar, rensning av nagelband, polering samt lackning

SPA PEDIKYR

Du börjar med ett väldoftande fotbad. Därefter peeling av fötterna med väldoftande peeling från Maria Åkerberg. Narlar klipps, nagelband rensas, förhårdnader slipas bort och avslutas med en härlig fotmassage.

SPA PEDIKYR LYX 

En lyxigare SPA pedikyr där även händer och armar får sitt. Du blir nerbäddad i en säng med värme i eget rum för total avkoppling. Behandlingen inleds med peeling av fötter och underben med Maria Åkerbergs Salt Scrub Energy som tar bort döda hudceller. Därefter ett varmt aromabad. Under tiden blir dina händer och armar omhändertagna med peeling och inpackning i värmehandskar.
I fotbehandlingen ingår: nagelklipp, nagelbandsvård, borttagning av lättare förhårdnader och filning av fötter. Fot- och underbensmassage med inpackning.
En avslutande hand- och armmassage.

SPA-MYS FÖR 2 PERSONER

En skön och avkopplande stund där ni blir härligt ompysslade. Medan den ena börjar med halvkroppsskrubb och varm massage sitter den andra i aromafotbad. Efter halva tiden byter man plats. Båda får härliga morgonrockar och en stund att slappna av i lugn och harmonisk miljö.

Manikyr, ca 45 min
                          460:-
Pedikyr, ca 60 min
620:-
Pedikyr Lyx, ca 90 min
895:-
SPA-mys för 2 personer, ca 90 min
900:-

PARAFFINBEHANDLINGAR
Paraffinbehandling används bl.a. för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra händer och fötter och för att lindra smärtan om man lider av artrit och reumatism. En paraffinbehandling öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen och huden blir mjuk och sammetslen

Paraffinbehandling för händer, 30 min 350:-
Paraffinbehandling för fötter, 60 min 600:-