Home » SPA-behandlingar

SPA-behandlingar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPA PEDIKYR

Denna behandling är för kunder som inte har några fotproblem utan bara vill ha en skön behandling och omsorg av fötterna, utförs av fot- och hudterapeuter. Behandlingen börjar med ett avslappnande och väldoftande fotbad med geranium och enbär och peeling som torkas av med ljummen handduk. Nagelklippning, nagelvård samt filning av fötterna. Behandlingen avslutas med en lätt fotmassage med mjukgörande ekologisk fotkräm och fotbalm för största effekt. Ta med eget nagellack om du vill du ha lackade naglar. Denna behandling är momspliktig, dvs 25% moms ligger i priset och godkänns av de flesta arbetsgivare och friskvårdsportaler som t.ex. epassi Benify och Wellnet.

SPA PEDIKYR LYX 

En lyxigare SPA pedikyr där även händer och armar får sitt. Du blir nerbäddad i en säng med värme i eget rum för total avkoppling. Behandlingen inleds med peeling av fötter och underben med Maria Åkerbergs Salt Scrub Energy som tar bort döda hudceller. Därefter ett varmt aromabad. Under tiden blir dina händer och armar omhändertagna med peeling och inpackning i värmehandskar.
I fotbehandlingen ingår: nagelklipp, nagelbandsvård, borttagning av lättare förhårdnader och filning av fötter. Fot- och underbensmassage med inpackning.
En avslutande hand- och armmassage.

SPA-MYS FÖR 2 PERSONER

En skön och avkopplande stund där ni blir härligt ompysslade. Medan den ena börjar med halvkroppsskrubb och varm massage sitter den andra i aromafotbad. Efter halva tiden byter man plats. Båda får härliga morgonrockar och en stund att slappna av i lugn och harmonisk miljö.

 
Pedikyr, ca 60 min
675:-
Pedikyr Lyx, ca 90 min
895:-
SPA-mys för 2 personer, ca 75 min
1100:-

PARAFFINBEHANDLINGAR
Paraffinbehandling används bl.a. för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra händer och fötter och för att lindra smärtan om man lider av artrit och reumatism. En paraffinbehandling öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen och huden blir mjuk och sammetslen

Paraffinbehandling för händer, 30 min 350:-
Paraffinbehandling för fötter, 60 min 600:-