Home » Regndroppsmassage

Regndroppsmassage

 Regndroppsmassage, 60 min  690:-

I regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av högsta terapeutiska kvalitet från Young Living Essential Oils. Tillsammans med oljorna är det en energigivande teknik som vitaliserar, balanserar, renar och förnyar kropp och själ och med resultat som kan vara i timmar, dagar och veckor.
Man börjar med att massera fötterna med en speciell teknik och fortsätter därefter med en välgörande mjuk ryggmassage. Oljorna, som är antivirus, antibakteriella och antiinflammatoriska är helt ekologiska.

Väldoftande oljor har använts i de flesta kulturer för att hela kropp och själ.

En stor enkätundersökning av 14 000 utförda regndroppsbehandlingar visade att hela 89 % av klienterna fick konkreta hälsoförbättringar.
(Källa: A statistisk Validation of Raindrop Technique, av Dr. David Stewart).

3837630876_743ffbd9a6_o(1)
Regndroppsmassage utvecklades på 80-talet i USA av Gary Young, grundaren av Young Living Essential Oils och baseras på Lakota-indianernas uråldriga traditioner.
Nio oljor appliceras på undersidan av foten och ryggraden i ett särskilt mönster med fjäderlätta fingerstrykningar som ger en mycket behaglig och avslappnad känsla.

Behandlingen är bra för alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den en gång i veckan under en viss period.

 

Kommentarer efter regndroppsmassage på Nyttoliv:

Jane:
Testade regndroppsmassagen och blev väldigt positivt överraskad över hur kraftfull den var!
Jag blev totalt avslappnad direkt och somnade nästan!
Det var en annorlunda men harmonisk känsla när dom olika oljorna droppades längst ryggraden,för att sen masseras in med försiktiga rörelser! Kände mig som en ny människa efteråt och lär göra behandlingen fler gånger! ??
Stort tack Ingrid för massagen ?

Helene:
Igår fick jag vara med om en ny upplevelse som heter Regndroppsmassage. Det är min vän Ingrid Banheden som gav mig denna väldoftande och avkopplande behandling. En behandling av fötter och rygg med olika oljor som alla luktade väldigt gott. Inga hårda tryck eller knådningar, utan bara mjukt och skönt och mycket avkopplande. Att rekommendera till fler att prova.

Wivi:
Regndroppsbehandling av Ingrid Banheden var en fantastisk upplevelse. Jag möttes av levande ljus , fantastiska dofter, skön musik ..så när själva behandlingen började var jag redan i en annan värld;-) Tack för att du delade med dig detta till mig, jag vill väldigt gärna komma tillbaka…Kram

Fouzieh:
Upplevelsen var väldigt unik och avkopplande. Det var väldigt skönt och de mjuka rörelserna fick mig att tro att jag verkligen befann mig i skogen. Hela regndroppsmassagen var väldigt avkopplande för min del. Du är också så behaglig som massör.

Anna:
Tack än en gång för massagen, här kommer lite feedback på hur min kropp reagerade på den. Under fredagkvällen märkte jag att mitt rygg- och höftparti var mycket rörligare än vanligt, annars inget ovanligt. På lördagen vaknade jag med världens träningsvärk i musklerna i dessa partier. Tror själv att detta beror på att kroppen försvarade sig mot rörligheten (överrörlighet har ju varit uppkomsten till mina diskbråck). Var sedan ute och sprang en runda och det gick lättare än vanligt, kunde ta ut steget på ett helt annat sätt än jag brukar kunna vilket var positivt. Kommer att besöka dig igen och under tiden ska jag låta kroppen få veta att det kan vara bra med rörlighet i lagom dos ;-).