Home » Öronhålstagning

Öronhålstagning

Öronhålstagning hos oss. Blomdahl är Sveriges ledande aktör när det gäller att ta hål i öron. Vi  använder deras unika och hygieniska metod. Ska ditt barn ta sina första hål i öronen  har du kommit rätt. Du kan känna dig helt trygg med en väl beprövad medicinsk metod och sterila och hudvänliga produkter.

Vill ditt barn ta sina första hål i öronen eller vill du kanske ta ett till? Då är Blomdahl det självklara valet. Vi har lång erfarenhet av håltagning och har tänkt på hela händelseförloppet. Från den lite nervösa känslan inför själva proceduren till hur hålen tas om hand efteråt. Men även vilka smycken som passar bäst i början, vilka du kan byta till senare och inte minst hur örhängena är så snälla mot den ömtåliga huden som möjligt.

Tips efter håltagning:

Tvätta händerna
Det är viktigt att så långt det är möjligt undvika att få in smuts och bakterier i det nytagna hålet. Så rör aldrig öronen utan att först tvätta händerna.

Rengör örat
Rengör de nytagna hålen i öronen noggrant, fram- och baksida, morgon och kväll. Låt örhängena sitta i, även vid ren­göring.
Använd flytande tvål och rengör gärna i samband med dusch/ hårtvätt. Skölj noga med rinnande rent vatten och torka torrt med rent papper eller ren tops.
Övrig rengöring görs med Blomdahl Piercing Aftercare rengöringsservetter, som är skonsamma mot huden. Med dessa kommer du åt att rengöra mellan öra och smycke/lås. Låt lufttorka. Använd en ny servett per öra och rengöringstillfälle. Obs! rengör inte med sprit/alkohol.

Rent, torrt och luftigt
Se till att det alltid är rent, torrt och luftigt runt de nytagna hålen.

Täck öronen
Det är bra att täcka öronen när du använder hårspray, parfym, smink, hårfärgningsmedel med mera.

Undvik att fastna

Var extra försiktig när du drar kläder över huvudet så att örhängena inte fastnar i kläderna.

Vid bad
Om du badar i bassäng, sjö eller hav: Vänta med att bada så länge som möjligt eller undvik att ha huvudet under vattnet. Efter bad, rengör antingen med flytande tvål eller Blomdahl Piercing Aftercare, rengöringsservetter.

Priser:

 

Ett hål inkl plastörhänge och rengöringsservetter 309:-
Två hål inkl plastörhänge och rengöringsservetter 459:-
Extra rengöringsservetter 59:-