Home » Massage

Massage


massage

Massage
Våra kroppsbehandlingar görs i en lugn och behaglig atmosfär med värme i massagebänkarna och väldoftande behandlingsprodukter som gör nytta på djupet. Beroende på ditt behov och önskemål finns olika alternativ av massage. Kom gärna in och prata med någon av våra duktiga massörer.

Massage boka online
Boka online

Ta hand om dig och din kropp
Har du glömt bort den viktigaste personen i ditt liv?  Du!
På Nyttoliv Hälsocenter anpassar vi våra massagebehandlingar helt efter dina behov. I ett inledande samtal kommer du och din terapeut överens om vad Du behöver just idag. Det kan vara att du har ett specifikt problem eller att du vill ha avkoppling och komma ned i varv. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress.  Hos oss är Du i fokus och vi gör allt för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt.

Klassisk svensk massage
Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen får du bra råd av din terapeut på enkla knep för att må bättre i din vardag.

Vi använder Young Livings massageoljor som är baserade på vegetabiliska och eteriska oljor som går in i kroppen och balanserar, vitaliserar, renar och förnyar kroppen. Innehåller inte paraffin, alkohol, parabener eller ohälsosamma kemikalier.

NYHET! Nu finns Nyttolivs egen massageolja där vi använder Maria Åkerbergs basolja och blandar med Young Living’s eteriska oljor efter dina behov. Säg till din massör vad du behöver.

Regndroppsmassage
En fantastiskt skön behandling med olika väldoftande eteriska oljor med terapeutisk styrka från Young Living.
Behandlingen börjar med att fötterna masseras enligt ett speciellt mönster. Därefter fortsätter man med en välgörande mjuk ryggmassage. Oljorna, som är antivirus, antibakteriella och antiinflammatoriska, kommer från Young Living Essential Oils och är ekologiska. Läs mer om eteriska oljor här.

Hotstone massage
En otroligt avslappnande djup massage med varma lavastenar. Massagerörelserna med de upphettade stenarna motsvarar sex massagegrepp med bara händerna. I och med värmen i kombination med aromaoljor lyckas man komma längre in i muskeln utan att känna den smärta en annars djupgående behandling kan medföra.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett meditativt tillstånd och
en känsla av lugn. Stenarna som används är svarta, släta basaltstenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, stressminskande, renande och ger ny kraft och energi.

Rekommenderas ej för gravida!  

EnergiKick
Ge din kropp en ordentlig ENERGIKICK och få maximal avkoppling i 60 minuter! I denna behandling får du en mjukgörande skrubb från topp till tå med Body Scrub eller Salt Scrub Energy från Maria Åkerberg. Peelingen tvättas av med varma handdukar som väcker dina celler till liv och sänker stressnivån. Behandlingen avslutas med en varm oljemassage med välgörande dofter från Young Living’s eteriska oljor som ger din kropp ny energi.


Massage Lyx Nyhet!
Vi kombinerar klassisk massage med hot stone massage för den absolut ultimata upplevelsen! Klassisk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka. Vi använder Young Livings massageoljor som är baserade på vegetabiliska och eteriska oljor som går in i kroppen och balanserar, vitaliserar, renar och förnyar kroppen. Innehåller inte paraffin, alkohol, parabener eller ohälsosamma kemikalier. Hot stone massage är en otroligt avslappnande djup massage med varma lavastenar. I och med värmen i kombination med aromaoljor kommer man längre in i muskeln utan att känna den smärta en annars djupgående behandling kan medföra.

 

Massage för blivande mammor Nyhet!
Med sköna kuddar omkring dig får du en mjuk helkroppsmassage som hjälper kroppen att slappna av och släppa på eventuella spänningar. Massagen sker utifrån vilket skede i graviditeten du är. Först masseras kroppen, därefter hårbotten, ansikte och fötter. Vi använder Maria Åkerbergs ekologiska produkter som ansiktsoljor och fotkräm och den särskilt framtagna oljan för gravida; Lovely Mother, som innehåller de eteriska oljorna av Geranium, Mandarin, Patschuli och Citron som bibehåller kroppens smidighet och förebygger bristningar.
OBS! Ingen massage de tre första månaderna.

Priser:

Klassisk svensk massage, 25 min 480:-
Klassisk svensk massage, 50 min 700:-
Aromamassage, 25 min 480:-
Aromamassage, 50 min 700:-
Massage Lyx, 60 min 790:-
Hotstonemassage, 50 min 760:-
Regndroppsmassage, 75 min 740:-
EnergiKick, 60 min 720:-
Massage för blivande mammor, 50 min 760:-
Rygg&hårbottenmassage, 25 min 420:-

SPA behandlingar:

Manikyr, ca 45 min
Filning och formning av naglar, rensning av nagelband, polering samt lackning
                           460:-
Pedikyr, ca 60 min
Fotbad, klippning, peeling, rensning av nagelband, fotmassage samt lackning
640:-

Paraffinbehandling
Paraffinbehandling används bl.a. för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra händer och fötter och för att lindra smärtan om man lider av artrit och reumatism. En paraffinbehandling öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen och huden blir mjuk och sammetslen

Paraffinbehandling för händer, 30 min 350:-
Paraffinbehandling för fötter, 60 min 600:-