Home » Massage

Massage


massage

Massage
Våra kroppsbehandlingar görs i en lugn och behaglig atmosfär med värme i massagebänkarna och väldoftande behandlingsprodukter som gör nytta på djupet. Beroende på ditt behov och önskemål finns olika alternativ av massage. Kom gärna in och prata med någon av våra duktiga massörer.

Ta hand om dig och din kropp
Har du glömt bort den viktigaste personen i ditt liv?  Du!
På Nyttoliv Hälsocenter anpassar vi våra massagebehandlingar helt efter dina behov. I ett inledande samtal kommer du och din terapeut överens om vad Du behöver just idag. Det kan vara att du har ett specifikt problem eller att du vill ha avkoppling och komma ned i varv. Massage har en avslappnande effekt på kroppen, stärker immunförsvaret och motverkar stress.  Hos oss är Du i fokus och vi gör allt för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt.

 

NYHET! Nu finns Nyttolivs egen massageolja där vi använder Maria Åkerbergs basolja och blandar med Young Living’s eteriska oljor efter dina behov. Säg till din massör vad du behöver.

Aromamassage
En härlig mjuk och skön avslappnade helkroppsmassage där vi masserar kroppen med eteriska oljor. 

Regndroppsmassage
En fantastiskt skön behandling med olika väldoftande eteriska oljor med terapeutisk styrka från Young Living.
Behandlingen börjar med att fötterna masseras enligt ett speciellt mönster. Därefter fortsätter man med en välgörande mjuk ryggmassage. Oljorna, som är antivirus, antibakteriella och antiinflammatoriska, kommer från Young Living Essential Oils och BelAir och är ekologiska. Läs mer om eteriska oljor här.
OBS! Bokas genom att ringa 040-403533.

Hotstonemassage
En otroligt avslappnande djup massage med varma lavastenar. Massagerörelserna med de upphettade stenarna motsvarar sex massagegrepp med bara händerna. I och med värmen i kombination med aromaoljor lyckas man komma längre in i muskeln utan att känna den smärta en annars djupgående behandling kan medföra.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett meditativt tillstånd och en känsla av lugn. Stenarna som används är svarta, släta basaltstenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, stressminskande, renande och ger ny kraft och energi.

Rekommenderas ej för gravida!  

Lymfmassage Nyhet!
Denna helkroppsmassage hjälper dig att föra bort slaggprodukter som har lagrats i kroppen. Pga alla miljögifter, intag av mediciner, stress, rökning, felaktig andning mm kan det uppstå låsningar i lymfsystemet. Med lätt massage bidrar man till att lymfbanorna stimuleras så lymfvätskan flyter fram fortare och att man kan lösa upp blockeringar i vävnaderna som orsakar svullnader/ödem.

Lymfmassage LYX Nyhet!
Som ovan. Dessutom en skön ansiktsmassage så kom gärna osminkad.

EnergiKick Nyhet!
Ge din kropp och ditt ansikte en ordentlig ENERGIKICK och få maximal avkoppling i 75 minuter! Behandlingen börjar med att ansiktet rengörs och därefter peeling och mask. Under tiden masken verkar får du en härlig helkroppspeeling med Salt Scrub Energy som är en ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Saltkornen peelar effektivt huden som lämnas mjuk, len och väldoftande och stimulerar blodcirkulationen och lymfcirkulationen och gör att huden stärks, stramas upp, blir jämn och mjuk. Peelingen tvättas av med varma handdukar som väcker dina celler till liv och sänker stressnivån. Behandlingen avslutas med en lätt helkroppsmassage med varm oljemassage med Young Living’s eteriska olja En-R-Gee (rosmarin, citrongräs, en, svartpeppar, muskot, balsamgran och kryddnejlika) som ger din kropp ny energi. Även ansiktet återfuktas med närande produkter från Maria Åkerberg.

Massage för blivande mammor Nyhet!
Med sköna kuddar omkring dig får du en mjuk helkroppsmassage som hjälper kroppen att slappna av och släppa på eventuella spänningar. Massagen sker utifrån vilket skede i graviditeten du är. Först masseras kroppen, därefter hårbotten, ansikte och fötter. Vi använder Maria Åkerbergs ekologiska produkter som ansiktsoljor och fotkräm och den särskilt framtagna oljan för gravida; Lovely Mother, som innehåller de eteriska oljorna av Geranium, Mandarin, Patschuli och Citron som bibehåller kroppens smidighet och förebygger bristningar.
OBS! Ingen massage de tre första månaderna.

Priser:

Aromamassage, 25 min 500:-
Aromamassage, 50 min 730:-
Lymfmassage, 50 min 760:-
Lymfmassage Plus, 75 min 820:-
Hotstonemassage, 50 min 760:-
Regndroppsmassage, 75 min 820:-
EnergiKick, 75 min 820:-
Massage för blivande mammor, 50 min 790:-
Rygg&hårbottenmassage, 25 min 500:-

SPA behandlingar:

Pedikyr, ca 60 min
Fotbad, klippning, peeling, rensning av nagelband, fotmassage samt lackning
675:-

Paraffinbehandling
Paraffinbehandling används bl.a. för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra händer och fötter och för att lindra smärtan om man lider av artrit och reumatism. En paraffinbehandling öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen och huden blir mjuk och sammetslen

Paraffinbehandling för händer, 30 min 350:-
Paraffinbehandling för fötter, 60 min 600:-