Home » Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar


shrLogo_C_diploma+
Vår hudterapeut är utbildad och diplomerad på Gildaskolan, Malmö och är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Hon är även utbildad hos Maria Åkerberg.

Våra egna, välkända ansiktsbehandlingar rekommenderas som en start för dig som vill ha en renare och friskare hud. Alla våra ansiktsbehandlingar specialanpassas efter just dina behov. Behandlingen innefattar även användning av ekologiska produkter och skön massageteknik för optimalt resultat, avkoppling och välbefinnande. Genom användandet av salongsprodukter av hög kvalitet får du en härlig upplevelse utöver det vanliga. Prova och märk skillnaden. Ansiktsbehandlingar utförs med produkter från Maria Åkerberg i en lugn och avstressande miljö.

Först när huden är ordentligt rengjord kan den ta till sig av en vårdande kräm eller olja. På dagen behöver huden160229 skydd mot luftföroreningar, pigment i makeup och temperaturväxlingar.
Bäst effekt av produkterna fås vid applicering av kräm eller olja direkt efter ansiktsvatten på fuktig hud. Eventuella problem behandlas med fördel på natten, då huden nybildas.
Tänk på att huden förändras. Den produkt som använts i flera år kanske inte är den ideala idag. Även vid olika årstider/väder kan huden  behöva olika produkter. Olika hudtyper behöver olika vård.
Med vår certifierade hudterapeut och våra utvalda produkter får du en holistisk lösning för din hy.

 

 

Tio anledningar att välja MARIA ÅKERBERG – Svensk hudvård

 

1. Djupgående näring för din hud – framtaget på ett rent och vetenskapligt sätt av specialister inom området
2. Naturliga ingredienser som huden lätt tar upp
3. Hög kvalitet till ett bra pris
4. Närproducerad hudvård som bidrar till en hållbar utveckling
5. Ger ett långvarigt resultat
6. Ekologiskt – högre näringsvärde
7. För att värna om vår miljö – både innehåll och förpackningar är miljövänliga
8. För din hälsa – huden tar upp allt du smörjer dig med och påverkar underliggande vävnad
9. Säljs av professionella terapeuter som även erbjuder individuella konsultationer
10. Endast ekologiskt och biologiskt innehåll som ger huden högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter

BEHANDLINGAR

BAS, 45 min
En avkopplande ansiktsbehandling för dig utan behov av porrengöring.
Rengöring, peeling, ansiktsmassage, uppstramande mask, serum, dagkräm.
495:-
DJUPRENGÖRING, 60 min
Specialanpassad ansiktsbehandling efter din huds behov.
Rengöring, hudanalys,peeling, ånga, portömning, ansiktsmask och avslutande produkter anpassade efter din hudtyp.
630:-
DJUPRENGÖRING för ungdom upp till 20 år.
475:-
KOMPLETT, 75 min
En lite längre ansiktsbehandling för dig som vill unna dig lite extra.
Rengöring, hudanalys,peeling, ånga, portömning och formning av bryn. Därefter massage, mask och avslutande produkter efter din hudtyp.
745:-
LYX, 90 min
En lyxig variant av klassisk ansiktsbehandling specialanpassad efter din hud 
Rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, utrensande mask, serum, dagkräm, brynplockning/vaxning. Dessutom ingår färgning av fransar och bryn samt hand- och armmassage.
875:-
FEELGOOD, 120 min      
En härlig ansiktsbehandling utöver det vanliga. 
Rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, utrensande mask, serum, dagkräm, brynplockning/vaxning. Dessutom avslappnande ryggmassage, färgning av fransar och bryn samt hand- och armmassage.
1200:-
AROMA ANSIKTE OCH RYGG, 60 min
Enbart det sköna.
Avkopplande ryggmassage, därefter rengöring och peeling av ansikte, ansiktsmassage, mask och avslutande produkter efter hudtyp.
630:-
AHA, 30 min
Naturlig mjölksyra tillverkad av sockerbetor. Denna behandling är milt peelande samt stärkande på collagenfibrerna i huden. Huden nyskapas och åldersfläckar och rynkor blir mindre markerade.
AHA rengöring, pensling, mask samt avslutande kräm.
Kur 5 ggr/10 ggr
350:-1575:-/2975:-
C-VITAMIN, 50 min
Behandling som ger ny energi åt trött hud, motverkar och förebygger hudens åldrande samt återuppbygger solskadad hud. Lämplig även vid mild acne, då c-vitamin är inflammationshämmande. Rek kur på 4-6 behandlingar.
520:-
ANTIROUGE, 50 min
En behandling för dig med känslig hud eller rosacea. Behandlingen stärker blodkärlen och har antiinflammatoriska effekter.
520:-
PURE CELL, 50 min
För första gången i världshistorien har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda ”levande hudvård”.
MÅ är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmare bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet lägger MÅ ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård. Den har aldrig varit så här livskraftig.

1 295:-
VACKRA ÖGON SOM TILLVAL
Färgning av fransar och bryn samt formning
Färgning av fransar
Färgning och formning av bryn
Formning av bryn
335:-
210:-
200:-
180:-