Home » Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

:-
Boka online
Välj ekologiskt.

Våra egna, välkända ansiktsbehandlingar rekommenderas som en start för dig som vill ha en renare och friskare hud. Alla våra ansiktsbehandlingar specialanpassas efter just dina behov. Behandlingen innefattar användning av ekologiska produkter och skön massageteknik för optimalt resultat, avkoppling och välbefinnande. Genom användandet av salongsprodukter av hög kvalitet får du en härlig upplevelse utöver det vanliga.  Ansiktsbehandlingar utförs med produkter från Maria Åkerberg i en lugn och avstressande miljö. Prova och märk skillnaden.

Behandlingar

Först när huden är ordentligt rengjord kan den ta till sig av en vårdande kräm eller olja. På dagen behöver huden skydd mot luftföroreningar, pigment i makeup och temperaturväxlingar.
Bäst effekt av produkterna fås vid applicering av kräm eller olja direkt efter ansiktsvatten på fuktig hud. Eventuella problem behandlas med fördel på natten, då huden nybildas.
Tänk på att huden förändras. Den produkt som använts i flera år kanske inte är den ideala idag. Även vid olika årstider/väder kan huden  behöva olika produkter. Olika hudtyper behöver olika vård.

Vår hudterapeut är utbildad och diplomerad på Gildaskolan, Malmö, en Cediscocertifierad utbildning. Hon har även gått flera kurser hos Maria Åkerberg. Med vår certifierade hudterapeut och våra utvalda produkter får du en holistisk lösning för din hy.

 Cidesco ansiktsbehandlingar

Tio anledningar att välja MARIA ÅKERBERG – Svensk hudvård

 1. Djupgående näring för din hud – framtaget på ett rent och vetenskapligt sätt av specialister inom området
2. Naturliga ingredienser som huden lätt tar upp. högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter
3. Hög kvalitet till ett bra pris
4. Närproducerad hudvård som bidrar till en hållbar utveckling
5. Ger ett långvarigt resultat
6. Ekologiskt – högre näringsvärde
7. För att värna om vår miljö – både innehåll och förpackningar är miljövänliga8. För din hälsa – huden tar upp allt du smörjer dig med och påverkar underliggande vävnad
9. Säljs av professionella terapeuter som även erbjuder individuella konsultationer
10. Endast ekologiskt och biologiskt innehåll som ger huden högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter

BEHANDLINGAR

Ansiktsbehandlingar

BB LIPS färgpigmentering i läpparna, 30 min  NYHET!

En behandling där önskad färgpigmentering arbetas ned i läpparna med en microneedlingpenna och sterila nålar. Det finns 4 olika färger att välja på.
Behandlingen ger läpparna och dess linjer en jämnare struktur med färgpigment och som ökar under 2 veckors tid.  BB Lips behandlingen är både KFDA och Sverige godkänd. Behandlingen använder färgpigment som hjälper till att jämna ut bl.a. livlösa läppar, ojämna toner eller fläckar. Den har även ett återfuktande serum som ger läpparna ett fylligare utseende.

OBS! Denna behandling är inte en permanent tatuering, utan en infärgning med naturliga färgpigment.
Behandlingen bör upprepas efter 2 veckor och vi rekommenderar en kur på 3-5 gånger för ett hållbarare resultat i upp till 12 månader.                                                             PRIS: 495:- (Kur på 5 tillfällen= 2 000:-)

MICRONEEDLING, 60 min  NYHET!
En behandling för dig med hudproblem som:
* Acne
* Ärr
* Pigmenteringar och solskador
* Röklinjer runt läppar
* Mörka ringar under ögonen
Dessutom kan behandlingen:
* Minimera fina linjer
* Förbättra hudens elasticitet och kollagenproduktion
* Ge huden mer lyster och jämnare struktur.

Behandlingen utförs med en elektrisk penna med sterila nålar som öppnar upp huden och levererar ned passande serum i huden.
Man får ett resultat redan efter första behandlingen och som ökar och förstärks under 2 veckors tid. Resultatet håller
upp till 4 månader. Väljer man flera behandlingar i en kur på 3-5 gånger ökar varaktigheten till 6-12 månader.

Konsultera vår hudterapeut innan bokning för planering av behandling.                                                       PRIS: 1 395:-

 

BAS, 45 min
En avkopplande ansiktsbehandling för dig utan behov av porrengöring.
Rengöring, peeling, ansiktsmassage, uppstramande mask, serum, dagkräm.
520:-
DJUPRENGÖRING, 60 min
Specialanpassad ansiktsbehandling efter din huds behov.
Rengöring, hudanalys,peeling, ånga, portömning, ansiktsmask och avslutande produkter anpassade efter din hudtyp.
660:-
DJUPRENGÖRING för ungdom upp till 20 år.
495:-
KOMPLETT, 75 min
En lite längre ansiktsbehandling för dig som vill unna dig lite extra.
Rengöring, hudanalys,peeling, ånga, portömning och formning av bryn. Därefter massage, mask och avslutande produkter efter din hudtyp.
780:-
LYX, 90 min
En lyxig variant av klassisk ansiktsbehandling specialanpassad efter din hud 
Rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, utrensande mask, serum, dagkräm, brynplockning/vaxning. Dessutom ingår färgning av fransar och bryn samt hand- och armmassage, i mån av tid.
895:-
FEELGOOD, 120 min      
En härlig ansiktsbehandling utöver det vanliga. 
Rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, utrensande mask, serum, dagkräm, brynplockning/vaxning. Dessutom avslappnande ryggmassage, färgning av fransar och bryn samt hand- och armmassage.
1300:-
AROMA ANSIKTE OCH RYGG, 60 min
Enbart det sköna.
Avkopplande ryggmassage, därefter rengöring och peeling av ansikte, ansiktsmassage, mask och avslutande produkter efter hudtyp.
640:-
AHA, 30 min
Naturlig mjölksyra tillverkad av sockerbetor. Denna behandling är milt peelande samt stärkande på collagenfibrerna i huden. Huden nyskapas och åldersfläckar och rynkor blir mindre markerade.
AHA rengöring, pensling, mask samt avslutande kräm.
Kur 5 ggr/10 ggr
350:-1575:-/2975:-
C-VITAMIN, 45 min
Behandling som ger ny energi åt trött hud, motverkar och förebygger hudens åldrande samt återuppbygger solskadad hud. Lämplig även vid mild acne, då c-vitamin är inflammationshämmande. Rek kur på 4-6 behandlingar.
520:-
AHA&CHLORELLA ALGBEHANDLING, 45 min
En detoxbehandling som gör din hud sammetslen och ger en fantastisk lyster!
Med AHA mjölksyra får du en djupare peeling som stärker kollagenfibrerna, minimerar porer och förebygger för tidigt åldrande. Huden nyskapas och mjölksyran har en blekande effekt på pigmentfläckar och ärr. Upplev vår nya Chlorella algpeel off-mask, en svalkande mask som innehåller mängder av viktiga vitaminer, mineraler och proteiner samt mycket karoten som är bra för hudens uppbyggnad.
.

520:-
ANTIROUGE, 45 min
En behandling för dig med känslig hud eller rosacea. Behandlingen stärker blodkärlen och har antiinflammatoriska effekter.
520:-
PURE CELL, 60 min
För första gången i världshistorien har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda ”levande hudvård”.
MÅ är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmare bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet lägger MÅ ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård. Den har aldrig varit så här livskraftig.

Utförs ej fn.   1 295:-
MICRONEEDLING, 60 min
Vi rekommenderar en kur på 5 gånger. Konsultera vår hudvårdsterapeut.
1 395:-
BB LIPS, 30 min
Vi rekommenderar en kur på 5 gånger. Konsultera vår hudvårdsterapeut.
495:-
VACKRA ÖGON SOM TILLVAL
Lash Lifting. Fransböjning, färgning och formning
Lash Lifting. Fransböjning
Brow Lifting&Färgning
Lash Lifting och Brow Lifting
Färgning av fransar och bryn samt formning
Färgning av fransar
Färgning och formning av bryn
Formning av bryn
620:-
495:-
495:-
895:-
335:-
210:-
200:-
180:-

 

Referenser: 

Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter!

Det började för knappt 1 år sedan när jag tittade mig noga i spegeln en morgon. Min hy såg trött, torr och tråkig ut. Hade då under en tid använt ett känt märke som lovade mycket. I början tyckte jag det var bra men efter några månader upplevde jag min hy väldigt som väldigt torr. Fortsatte dock använda produkterna då jag trodde det var tillfälligt och kompenserade med att ta större mängd i stället.  Det blev dock inte bättre. Jag hade inte tidigare upplevt min hy som extremt torr eller haft några problem med detta så jag var lite konfunderad. Har också alltid varit noga med min hy och trott mig använda bra produkter genom åren.

Bokade då en tid på Nyttoliv i Svedala för en ansiktsbehandling.

Hade inte varit där tidigare och aldrig använt Maria Åkerbergs produkter men tyckte det var värt ett försök. Malin, hudterapeut hos Nyttoliv, tog väl hand om mig och konstaterade precis som jag att min hy var väldigt torr. Efter behandlingen var det en stor skillnad, jag hade fått tillbaka både lyster och lenhet och jag var jättenöjd. När jag gick tillbaka till mina gamla produkter började problemen nästan omgående vilket gjorde att jag bestämde mig för att byta ut några av mina produkter mot Maria Åkerbergs. Jag började med de som skulle verka under natten dvs Serum C och Night Creme More. Efter bara två veckor hade jag fått tillbaka lyster och spänst i huden igen och då var valet lätt. Jag bytte ut mina gamla produkter efter hand som de tog slut mot Maria Åkerbergs produkter så att jag nu har hela hudvårdsserien som passar mig. Jag är verkligen supernöjd.

Hur gör jag nu?

Nu börjar jag morgonen med en dusch av Flower Freshner över ansiktet, den piggar upp och får ansiktet att vakna och är väldigt skön. Lägger på lite eye gel under ögonen och därefter Serum Moist, ett fuktserum som håller huden fuktad under hela dagen. När den torkat in efter någon minut avslutar jag med Day Cream More. Sedan är jag redo för lite make-up och vet att hyn har fått en bra grund.

På kvällen..

..använder jag Eye make-up remover för ögonen och därefter använder jag sköna Olive cleansing för ansiktet. Låter denna sitta på en minut eller två innan jag sköljer av med ljummet vatten. Två  i veckan peelar jag med Papaya peeling som gör huden rosig och supermjuk. Avslutar rengöringen med Flower Freshner för att naturalisera och förbereda för nattkrämen. Jag tar först Serum C som får torka in någon minut och därefter Night Creme More.

Maria Åkerbergs produkter är underbara och man känner hur bra hyn mår när man använt dem. Tror aldrig med någon tidigare produkt att jag både känt och sett att min hy mår så bra som nu. Det finns en sådan mängd produkter på marknaden och det är en djungel att hitta rätt och många lovar mer än vad de kan hålla. Jag har i alla fall hittat rätt och kan inte annat än varmt rekommendera dem. Hudterapeuten Malin har också varit en klippa och kommit med många goda råd och tips.

Nu ska jag snart börja prova make-up serien också och jag tror inte jag blir besviken.

Ansiktsbehandlingar

 

 

 

 

 

 

 

 

Margaretha Perlman