Home » Ytliga kärl på benen

Ytliga kärl på benen

Body & Massage Oil Cypress funkar bäst på ytliga kärl. Oljan minskar trycket på de ytliga kärlen som vid regelbunden användning blir mindre synliga. Förebygger åderbrock och ökar cirkulationen som är bra för alla, speciellt kvinnor som ofta har sämre cirkulation i benen. Passar även bra när benen svullnar, jättebra att smörja in benen vid graviditet.

Hemmabehandling för snygga ben
Börja med att torrborsta benen med torra peelingvantar för att sätta igång cirkulationen i benen. Därefter går du in i duschen och peelar dig med Body Scrub med aprikoskärnor som tar bort döda hudceller och är mjukgörande. Du kan byta ut duschtvålen mot Body Scrub 1-2 gånger i veckan för att hålla huden mjuk och för att ge fin lyster åt benen. En gammal myt är att man inte ska peela huden för då försvinner solbrännan, men det är tvärtom. Det är när du peelar huden regelbundet som du får fram den fina lystern i huden, och solbrännan framhävs maximalt.

När du duschat klart så massera in hela kroppen med Body & Massage Oil Cypress. Denna olja mjukgör huden och sätter fart på cirkulation. Passar framförallt bra för benen där många har nedsatt cirkulation. Nedsatt cirkulation visar sig i ytliga kärl och kan även leda till åderbrock. Detta är Body & Massage Oil Cypress jättebra på att förebygga. Oljan minskar trycket på de ytliga kärlen som vid regelbunden användning blir mindre synliga. Alla våra oljor är mjukgörande för huden och ger huden näring. Olja verkar djupare ner i huden än vad Body Lotion gör. Kombinera gärna med Body Lotion för att ge fukt. Men det är oljan som ökar elasticiteten och spänsten i huden.
Body & Massage Oil Cypress är mycket bra vid perioder där benen svullnar som t.ex. vi graviditet, stillasittande, långa flygningar och vid långa shoppingturer på stan i snygga skor.