Home » Referenser

Referenser

Här samlar vi uttalanden om vår verksamhet som vi är mycket stolta och glada över och för att vi får ta del av dem och dela deras erfarenheter.

Om Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter!

Det började för knappt 1 år sedan när jag tittade mig noga i spegeln en morgon. Min hy såg trött, torr och tråkig ut. Hade då under en tid använt ett känt märke som lovade mycket. I början tyckte jag det var bra men efter några månader upplevde jag min hy väldigt som väldigt torr. Fortsatte dock använda produkterna då jag trodde det var tillfälligt och kompenserade med att ta större mängd i stället.  Det blev dock inte bättre. Jag hade inte tidigare upplevt min hy som extremt torr eller haft några problem med detta så jag var lite konfunderad. Har också alltid varit noga med min hy och trott mig använda bra produkter genom åren.

Bokade då en tid på Nyttoliv i Svedala för en ansiktsbehandling. Hade inte varit där tidigare och aldrig använt Maria Åkerbergs produkter men tyckte det var värt ett försök. Malin, hudterapeut hos Nyttoliv, tog väl hand om mig och konstaterade precis som jag att min hy var väldigt torr. Efter behandlingen var det en stor skillnad, jag hade fått tillbaka både lyster och lenhet och jag var jättenöjd. När jag gick tillbaka till mina gamla produkter började problemen nästan omgående vilket gjorde att jag bestämde mig för att byta ut några av mina produkter mot Maria Åkerbergs. Jag började med de som skulle verka under natten dvs Serum C och Night Creme More. Efter bara två veckor hade jag fått tillbaka lyster och spänst i huden igen och då var valet lätt. Jag bytte ut mina gamla produkter efter hand som de tog slut mot Maria Åkerbergs produkter så att jag nu har hela hudvårdsserien som passar mig. Jag är verkligen supernöjd.

Nu börjar jag morgonen med en dusch av Flower Freshner över ansiktet, den piggar upp och får ansiktet att vakna och är väldigt skön. Lägger på lite eye gel under ögonen och därefter Serum Moist, ett fuktserum som håller huden fuktad under hela dagen. När den torkat in efter någon minut avslutar jag med Day Cream More. Sedan är jag redo för lite make-up och vet att hyn har fått en bra grund.

På kvällen använder jag Eye make-up remover för ögonen och därefter använder jag sköna Olive cleansing för ansiktet. Låter denna sitta på en minut eller två innan jag sköljer av med ljummet vatten. Två  i veckan peelar jag med Papaya peeling som gör huden rosig och supermjuk. Avslutar rengöringen med Flower Freshner för att naturalisera och förbereda för nattkrämen. Jag tar först Serum C som får torka in någon minut och därefter Night Creme More.

Maria Åkerbergs produkter är underbara och man känner hur bra hyn mår när man använt dem. Tror aldrig med någon tidigare produkt att jag både känt och sett att min hy mår så bra som nu. Det finns en sådan mängd produkter på marknaden och det är en djungel att hitta rätt och många lovar mer än vad de kan hålla. Jag har i alla fall hittat rätt och kan inte annat än varmt rekommendera dem. Hudterapeuten Malin har också varit en klippa och kommit med många goda råd och tips.

Nu ska jag snart börja prova make-up serien också och jag tror inte jag blir besviken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Margaretha Perlman

 

Om Hälsovästen!Hej,

Det finns en bildserie på evolutionen, från apa till datanörd, och där på den sista bilden beskriver hur jag ofta satt hukad över min laptop. Nu arbetar jag i Tanzania och har inte samma möjlighet att påverka min arbetsplats som hemma i Sverige. Min arbetsställning blev sämre och sämre där jag satt som en gam över laptoppen och jag började få problem med ryggen. Förra sommaren köpte jag hälsovästen “Work” och använder den nästan dagligen på jobbet. Vilken skillnad! Axlarna dras bakåt utan att strama och jag sitter mer upprätt och ryggen känns bra igen. Jag använder hälsovästen utanpå skjortan vilket resulterade i en rolig episod när en besökare tittade lite förskräckt och undrande och sedan lite försiktigt frågade var jag hade pistolen. Jag kan absolut rekommendera hälsovästen, inte som pistolhölster men för att få bättre hållning när du arbetar framför datorn.

Peter Karlsson, Arusha, Tanzania 

 

Om Hälsovästen

 

Namn:Björn
Yrke:Truckförare, Bromölla

Hälsovästen hjälper mig mycket med hållningen, speciellt vid långa pass i trucken då jag annars
har tendens till att sjunka ihop i ryggen med spänning och stelhet i rygg och nacke som följd.Hälsovästen ger ett väldigt bra stöd men ger ändå rörligheten som krävs.