Home » På gång

På gång

Här nedan följer aktiviteter på Nyttoliv eller i vår regi.

YOGA PÅ HEDEN

 

 

Har du aldrig varit på Heden (Gamla Golfbanan) i Beddingestrand och gjort yoga med havet som bakgrund och solen som sakta stiger över himlen, är det dags nu. Platsen är magisk! Här håller jag sen några år tillbaka yoga mellan 8 och 9 onsdag morgnar på sommaren och det är en fröjd att få starta dagen här. Efteråt ligger hela dagen framför dig. Kanske vill du ta med frukost för att fika på stranden alldeles intill och ta ett morgondopp när kroppen är uppvärmd efter passet och behöver svalka sig lite. Sen är det bara att fortsätta att njuta av dagen.

Den 16 juni börjar Yoga på Heden igen. Ingen föranmälan behövs utan det är bara att komma! Ta med egen yogamatta och eventuellt en filt till avslappningen. Ett pass kostar 90:- som betalas på plats antingen kontant eller med swish. Jag sätter ut en gatupratare vid väg 9 i god tid så att alla hittar. Denna yoga är flödande och uppmjukande och förbereder kroppen inför resten av dagen. Alla kan vara med, både nybörjare och vana yogautövare. Varmt välkommen.
När: onsdagar 8-9 v. 24-31 (uppehåll v. 26)
Var: Heden i Beddingestrand (Gamla Golfbanan)Sväng ner på Flaskpostvägen. Gatupratare finns ute vid Väg 9.
Pris: 90:- för 60 minuters Flödesyoga som betalas på plats, kontant eller med swish.
Anmälan: Ingen anmälan behövs utan det är bara att komma.

 

 

UTEYOGA PÅ HALLONGATAN 3

 

 

Uteyoga nu på onsdag den 16 juni, varmt välkommen till Hallongatan 3, 18.00-19.00 för att yoga tillsammans med mig. Det blir flödande, uppmjukande rörelser som sätter fart på energin i kroppen, ett pass som alla kan vara med på. Ingen föranmälan krävs utan det är bara att komma. Ta med egen yogamatta och en filt till avslappningen.

När: onsdag den 16 juni 18.00-19.00
Var:
I trädgården på Hallongatan 3, Svedala
Pris:
90:- som betalas på plats kontant eller med swish.
Anmälan: ingen anmälan behövs men har du frågor, kontakta info@nyttoliv.se