Home » På gång

På gång

Här nedan följer aktiviteter på Nyttoliv eller i vår regi

 

 

 

MORGONYOGA MED INGRID

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga, meditation och djupa andetag hjälper oss att hantera situationer med mycket oro. Alltmer upptäcks yogans urgamla tradition och hur välgörande det är för oss människor, särskilt i dessa tider.

Därför bjuder jag nu in dig till Morgonyoga två gånger i veckan i maj. Vi startar dagen tillsammans med mjukgörande, uppvärmande yogarörelser som väcker kroppen till liv. Meditation och andningsövningar förstärker känslan av lugn och ett stilla sinne och den känslan sitter oftast i hela dagen.

Tisdagar och fredagar 7.00 – 7.30 från den 12 maj möts vi on-line via Zoom. Hitta en lugn plats i ditt hem där du kan rulla ut din matta. Har du ingen matta går ett liggunderlag eller en handduk också bra. Du laddar ner appen Zoom via dator eller mobil. Varje pass kostar 30:- som du swishar till 0734304230. Skicka din mailadress till mig så skickar jag länken till Zoom en stund innan passet och bjuder in dig. Vill du ha musik under ditt pass, gå in på Spotify och sök på nyttoliv. Där finns musiklistor, bl a en som heter Morgonyoga. Har du musik igång behöver det vara på annan enhet än där yogan är. Annars hör du inte mig.

Jag hoppas detta blir ett hjälpmedel för dig i denna tid och tänker att två morgonpass i veckan i maj kan sen göra att du själv kan fortsätta under sommaren när rörelserna sitter och du fått lite rutin. ☺️🙏

Namasté Ingrid Banheden Breisner

Tid: Tisdagar och fredagar i maj 7.00-7.30
Plats: On line
Pris: 30 kr.
Anmälan: ingrid.banheden@nyttoliv.se

 

YOGA OCH VANDRING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På självaste Pingstafton är det dags för nästa yoga och vandring:

God mat, god sömn, motion och kosttillskott stärker vårt immunförsvar. Trevligt umgänge gör att vi mår bra så därför bjuder vi in till Yoga och Vandring i utkanten av Svedala med lunch efteråt. Vi möts på förmiddagen på Hallongatan och går tillsammans ut mot skogen och genom hagarna. Under vandringen stannar vi till på utvalda platser för meditation, kontemplation och yoga. Bitvis går vi i tystnad. Därefter går vi tillbaka genom hagarna och en annan väg hem. På Hallongatan 3 samlas vi i vår trädgård där en hemlagad, vegetarisk sopplunch står framdukad.
Varmt välkommen!

Vi går med avstånd och njuter av naturen tillsammans. Kläder efter väder och bra vandringsskor. Ta med vatten. Vandringen tar cirka 2 timmar och är drygt 6 kilometer lång. All yoga görs stående så inga mattor behövs. Ta med sittunderlag för meditationen. Evenemanget ställs in enbart vid dåligt väder. Vi behöver din anmälan i förväg och endast anmälan via mail gäller. Betalning sker samma dag pga rådande omständigheter.
Ser fram emot ännu en trevlig vandringsdag tillsammans!

Tid: Lördagen den 30 maj 10.00 – cirka 13.00
Plats: Vi träffas på Hallongatan 3, Svedala
Pris: 295 kr.
Anmälan: info@nyttoliv.se

 

UTOMHUSYOGA PÅ HALLONGATAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommar, sol och dags för uteyoga igen! Måndagar och onsdagar v. 24-26 kl. 18-19 är du varmt välkommen till min trädgård på Hallongatan i Svedala. Vi gör yoga tillsammans där kroppen mjukas upp inifrån och ut och vi sätter igång flödet inombords. Fokus ligger på andning, muskler, leder och ligament. Yogan passar alla, både vana yogautövare och nybörjare. Ingen föranmälan krävs utan du kommer när du kan. Passet kostar 80 kronor som du betalar med swish eller kontant på plats. Ta med egen yogamatta. Har du ingen matta går det bra med ett liggunderlag eller eventuellt en handduk. Klä dig i träningskläder som inte sitter åt men som blir på plats. Passet ställs enbart in vid regn. Är du tveksam om det blir ett pass eller inte, smsa mig på 0734304230.

Tid: Måndagar och onsdagar v. 24-26 18-19.
Plats: Hallongatan 3, Svedala
Pris: 80 kr.
Anmälan: ingen föranmälan

 

 

YOGA PÅ HEDEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan flera somrar tillbaka håller jag i Yoga på Heden. Vi möts 8.00 på morgonen på denna vackra plats där Bedinge Golfbana låg förr i tiden. Med utsikt över havet och solens väg upp över himlen gör vi yoga tillsammans under en timmes tid. Yogan är uppmjukande, uppvärmande och sätter igång flödet i kroppen. Under passet är det fokus på andningen, denna källa till liv, och närvaro i kroppen och i nuet. Helt enkelt en mycket fin start på dagen! Yogan passar alla, både vana yogautövare och nybörjare. Ingen föranmälan krävs utan du kommer när du kan. Passet kostar 80 kronor som du betalar med swish eller kontant på plats. Ta med egen yogamatta. Har du ingen yogamatta går det bra med ett liggunderlag eller eventuellt en handduk. Klä dig i träningskläder som inte sitter åt men som blir på plats. Passet ställs enbart in vid regn. Är du tveksam om det blir ett pass eller inte, smsa mig på morgonen på 0734304230.

För att komma till Gamla Golfbanan i Beddinge kör du ner på Flaskpostvägen från väg 9, svänger vänster och så är du framme vid Heden som nu är ett naturskyddsområde.
Varmt välkommen!
Ingrid Banheden Breisner

Tid: Onsdagar v. 24-31 8.00-9.00
Plats: Heden (Gamla Golfbanan i Beddingestrand)
Pris: 80 kr.
Anmälan: ingen föranmälan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOGAKURS VID HAVET