Home » Om oss

Om oss

Här kan du läsa om oss och vår vision att skapa hälsocenter för kroppens och själens välbefinnande i en lugn och harmonisk miljö. Vi erbjuder professionell fot- och hudvård med ekologiska produkter, hög servicenivå och äkta engagemang. Vi brinner för vår verksamhet och delar gärna med oss av vår gedigna kunskap inom hälsa och välbefinnande. Vår önskan är att du kommer till oss och känner att du får en stunds återhämtning och avkoppling, som vi tycker är viktigt i dagens samhälle.

fotbehandlingSedan lång tid tillbaka finns här medicinsk fotvårdsbehandling och annan fotvård med certifierad personal som har mer än tjugo års samlad erfarenhet. Från och med årsskiftet 2016 har vi avtal med Region Skåne om Fotvård på remiss. Det innebär att våra medicinskt utbildade fotvårdsterapeuter har särskild utbildning för att ta emot kunder med diabetes, psoriasis, hudsjukdomar, mm. Vi har även en gedigen kunskap om stödstrumpor, inläggssulor, olika slags hjälpmedel för fötter, en mängd olika fotkrämer samt rådgivning och rekommendationer av fotriktiga skor.
Vår hudterapeut är Cidesco-certifierad och även utbildad inom Maria Åkerberg, och utför många olika slags ansiktsbehandlingar, vaxning, manikyr och massage.

ansiktsbehandlingRegndroppsmassage och idrottsmassage är behandlingar för ditt välbefinnande och utförs av certifierad personal. Vi har yogaklasser sex gånger i veckan som hålls av en Global yogacertifierad instruktör. Ungefär en gång i månaden hålls intressanta föreläsningar i hälsans och välmåendets tecken. I butiken finns allt inom fot- och hudvård samt en hel del hälsoprodukter, sandaler och inneskor.

Sedan 2013 driver Ingrid och Hasse NyttoLiv Hälsocenter tillsammans med sin personal. Med en bakgrund inom både läraryrket och IT-branschen kompletterar Ingrid och Hasse varandra väl i det arbete det innebär att ha ett företag. Ingrid leder yogaklasserna, ger regndroppsmassage och håller kurser. Hasse gör inläggssulor, LED-ljusbehandlingar, bokföring, bildmaterial och sköter allt tekniskt. Tillsammans marknadsför de sitt företag och ordnar intressanta föreläsningar och workshops. Deras gemensamma nämnare är ett genuint intresse för människor och personlig utveckling.

Den 16 maj 2018 övertog vi Fothälsans verksamhet i Vellinge på Industrigatan 1 och startade upp fotvård direkt. Vi kommer till en början endast att ha öppet när vi har behandlingar men har möjlighet att ta emot telefonsamtal för bokningar mellan 09.00 – 18.00 alla vardagar. Vi kommer att komplettera med fler behandlingar och produkter efterhand och fråga oss gärna om det är något speciellt ni saknar. Redan nu har vi ett litet sortiment av Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter.

SAMARBETSPARTNERS:

Wellnet logotyplogo
WellnetActiwayepassi
Logo_C_diploma+shr
HälsovästenCidescoSveriges Hudterapeuter
Miljöintyg 2015 Vattenkraft 168x124px
Email Newsletters & Email Marketing by YMLP.comvi-skogen logga
e.onYMLPVi-skogen
logors_logoSvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SveaklinikenRegion SkåneSvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varmt välkommen in i en avkopplande atmosfär!
önskar Ingrid och Hasse med personal

ingrid_hasse_160625