Home » Kurs i regndroppsmassage

Kurs i regndroppsmassage


rdt_2Regndroppsmassage är en energigivande behandling som vitaliserar, balanserar, renar och förnyar kroppen genom dess avslappnande och lätta rörelser. När regndroppsoljorna appliceras på fötter och rygg kan denna teknik framkalla elektrisk balansering och hjälpa till att lösa många besvär som orsakas av obalanser i kroppen, särskilt i ryggraden.

Regndroppstekniken är en ljuvlig och välgörande behandling med de finaste essentiella eteriska oljor som ökar välbefinnandet, återhämtar och balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda rörelser. Den påverkar och stärker immunförsvaret samt påverkar känslorna. Oljorna går in i kroppen på några sekunder eller minuter och inom 20 minuter har de spridit sig i hela kroppen ända ner till cellnivå. Resultatet kan vara i timmar, dagar, år eller bli permanent, beroende på varje enskild kropp.

En stor enkätundersökning av 11.000 utförda regndroppsbehandlingar visade att hela 89% av klienterna fick konkreta hälsoförbättringar.

Vi använder uteslutande Young Living’s eteriska oljor.

Regndroppstekniken är så enkel att alla kan lära sig den på en enda dag, även du som är helt oerfaren av kroppsbehandlingar. Det är oljorna som gör arbetet och ger effekt i kroppen.

 

KURSINNEHÅLL
Kursinnehåll en dag 9.00-16.00 som r
äcker för hemmabruk.
Dagen är indelad i både teori och praktik. I den teoretiska biten får du information om eteriska oljor, bakgrunden till regndroppstekniken och de olika regndroppsoljornas hälsopåverkan. I den praktiska biten turas ni deltagare om att ge varandra regndroppsmassage.

Pris:   1700 kr inkl. moms. Kursmaterial och fika ingår. Eteriska oljor från Young Living att använda under kursen tillkommer (200 kr).
Regndroppskit med oljor till 8-10 behandlingar kostar cirka 1500:- och behöver beställas i god tid innan kurs. Vi hjälper dig med beställningen.
Kursdatum: 10 november 2019.
Plats: NyttoLiv Hälsocenter, Bankgatan 16, Svedala.
Anmälan: ingrid.banheden@nyttoliv.se, 0734304230

Extra utbildning för dig som vill arbeta professionellt med regndroppsmassage.
Hemstudieprov och intyg på nio elevbehandlingar.
Uppföljningsmöte, diplomeringsträff med teoretiskt och praktiskt prov.

Pris: Uppföljningsmöte 300 kr, Diplomering 350 kr. Fika ingår.

Kurshållare: Ingrid Banheden Breisner