Home » På gång

På gång

Här nedan följer aktiviteter på Nyttoliv eller i vår regi

LIVE AS YOU DREAM FÖRELÄSNING 20 SEPTEMBER

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har glädjen att åter önska Janesha Vaidya välkommen till Svedala. Så underbart!
LIVE AS YOU DREAM En föreläsning som kan lyfta livet – med Janesh Vaidya

Alla har vi en dröm, eller åtminstone hade vi en dröm, om hur vi vill leva våra liv. Men hur många av oss följer sin dröm? Hur många har glömt drömmen och lever med stress, oro och låg energi? ‘LIVE AS YOU DREAM’ är en två timmar lång föreläsning med grund i Janesh Vaidyas mångåriga erfarenhet av att arbeta med hälsa och hjälpa människor hitta tillbaka till livsglädjen.

Janesh Vaidya, internationellt välkänd ayurvedapraktiker och författare av ‘Ayurveda för ditt sinne’, ‘Maten är min medicin’, ‘Yoga är min terapi’, ‘Maten från min by’, ‘I det sista regnet’ och ‘Lev som du drömmer’, delar med sig av sin traditionella kunskap på ett inspirerande och humoristiskt sätt, vilket gör att lyssnare på alla nivåer kan ta till sig denna viktiga lärdom och få förståelse för hur den kan användas i det dagliga livet.

Bland de 100 första som bokar sin plats lottas det ut en vinnare till en två-veckors retreat i Indien! Tveka inte att boka din plats på
Boka här:

________________________________________________________________________________________________

YOGARESA TILL INDIEN FEBRUARI 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drömmar är till för att uppfyllas!

Följ med Eva och Ingrid till yogans och ayurvedans ursprungsland – Indien. Här tillbringar vi tio dagar i underbara Varkala i Kerala, södra Indien, där varje morgon startar med yoga och meditation i soluppgången på hotellets takterrass.

Vi erbjuder ett program med yoga, meditation, olika övningar i personlig utveckling, skrivövningar, andningsövningar, medial rådgivning, ayurvediska behandlingar på ett ayurvediskt center och dagsutflykter. Indien är extra allt! Alla våra sinnen förstärks och det är lättare att komma i kontakt med vårt inre i detta magiska land. Du är med på det som passar dig. Eftermiddagarna är fria och ger möjlighet att utforska omgivningarna på egen hand. På kvällarna möts vi igen för yoga för den som vill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är hela tiden tillgängliga och finns på plats för dig. Därför kan du resa både med eller utan ressällskap. Vill du äta lunch eller middag tillsammans med hela gruppen gör du det. Vill du äta själv på någon av de otaliga restauranger som finns i närheten så gör du det. Maten är fantastiskt god och det är billigt att äta ute. Indien är ett land som är till för att upptäckas och du får många tillfälligheter att göra det under resan. Spännande!

 

 

 

 

 

 

 

 

RESFAKTA

I priset ingår:

Transfer t/r hotell
10 nätter i delat dubbelrum inkl frukost
Yoga och meditation två gånger per dag
Välkomstmiddag
Workshops
Personlig medial rådgivning vid ett tillfälle
En ayurvedisk massage/behandling på ayurvediskt center
En dagstur till den kända gurun Ammas ashram i Kerala
Dagsutflykt till ö med båttur

Tillkommer:

Flyg
Visum
Försäkringar
Måltider och dryck utöver frukost
Enkelrumstillägg

Tid: 17-27 februari 2019
Plats: Varkala, Kerala, Indien
Pris: 11.900 kronor
Ledare: Eva Johansson och Ingrid Banheden Breisner

För info och anmälan: ingrid.banheden@nyttoliv.se, 0734-304230

Nyttoliv Hälsocenter ställer lagstadgad resegaranti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet,
vilket ger dig som resenär en extra trygghet.