Home » På gång

På gång

Här nedan följer aktiviteter på Nyttoliv eller i vår regi

Under 2019 erbjuder vi tre yogaresor till olika länder
som Indien, Frankrike och Italien. Vill du veta mer om
dessa resor, läs under fliken Yoga/Yogaresor.
Det finns enstaka platser kvar till samtliga resor.

 

SKÖNA SÖNDAG PÅ NYTTOLIV 10 FEBRUARI 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen att börja dagen tillsammans med mig på Nyttoliv och göra yinyoga. Ljusen är tända, doftspridaren sänder ut underbara dofter och i bakgrunden hörs avslappnande, meditativ musik. Det blir ett tillfälle att få stanna upp, andas, samla kraft och energi och också få vila. Under 90 minuter leder jag dig i de olika yinyogapositionerna som hjälper dig att komma djupt in i kroppen, bli avslappnad och
också mer medveten om kroppen. Det är också ett tillfälle att få lyssna inåt och för en stund stänga av det yttre bruset. I slutet av passet blir det en extra lång avslappning, shavasana, med Sound Healing Meditation till tonerna av sansula, zaphirvindspel och tibetanska skålar.

Därefter är det dags för oss att bege oss till Hallongatan där en hemlagad, vegetarisk brunch på oss! Det blir en underbar förmiddag där både kroppen och själen får sitt, först i tystnad och sedan trevligt umgänge runt matbordet. Så härligt!

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren kan du delta i detta yinyogapass. Klä dig i bekväma kläder som inte sitter åt, ta med yogamatta, filt och kudde till avslappningen.

Jag önskar dig varmt välkommen!

Plats: Nyttoliv Hälsocenter, Bankgatan 16, Svedala
Tid: Söndagen den 10 februari 9.00-13.00
Pris: 350:- som betalas i förskott vid anmälan
Ledare: Ingrid Banheden Breisner