Home » På gång

På gång

Här nedan följer aktiviteter på Nyttoliv eller i vår regi

Under 2019 erbjuder vi tre yogaresor till olika länder
som Indien, Frankrike och Italien. Vill du veta mer om
dessa resor, läs under fliken Yoga/Yogaresor.
Det finns platser kvar till Italienresan.


SKÖNA SÖNDAG PÅ NYTTOLIV 7 april 2019 Fullbokad!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen att börja dagen med yinyoga tillsammans med mig på Nyttoliv. Ljusen är tända, doftspridaren sänder ut underbara dofter och i bakgrunden hörs avslappnande, meditativ musik. Det blir ett tillfälle att få stanna upp, andas, samla kraft och energi och också få vila. Under 90 minuter leder jag dig i de olika yinyogapositionerna som hjälper dig att komma djupt in i kroppen, bli avslappnad och
också mer medveten om kroppen. Det är också ett tillfälle att få lyssna inåt och för en stund stänga av det yttre bruset. I slutet av passet blir det en extra lång avslappning, shavasana, med Sound Healing Meditation till tonerna av sansula, zaphirvindspel och tibetanska skålar.

Därefter är det dags att bege sig hem till mig där en hemlagad, vegetarisk brunch väntar! Det blir en underbar förmiddag där både kroppen och själen får sitt, först i tystnad och sedan trevligt umgänge runt matbordet. Så härligt!

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren kan du delta i detta yinyogapass. Klä dig i bekväma kläder som inte sitter åt, ta med yogamatta, filt och kudde till avslappningen.

Jag önskar dig varmt välkommen!

Plats: Nyttoliv Hälsocenter, Bankgatan 16, Svedala
Tid: Söndagen den 7 april 9.00-13.00
Pris: 350:- som betalas i förskott vid anmälan
Ledare: Ingrid Banheden Breisner


HÅRMINERALANALYS

Nu erbjuder vi ett unikt tillfälle att få göra en hårmineralanalys med Marie Felländer Muhr. Marie driver sedan många år tillbaka Balans  & Hälsa i Höllviken där hon verkar för att förändra tankesätt, kost, motion och livsstil för att åter få kroppen i balans.

Att analysera hårets mineralhalter är en bra metod för att mäta mängden av näringsbrister och farliga  toxiner. Vårt hår innehåller också alla mineraler som finns i kroppen. Det är 10-15 gånger mer mineral koncentrerat i håret än i blodet. Blodprov ger endast information om mineralförekomsten vid just provtag­ningstillfället.

De livsviktiga mineralerna påverkar både hur vi mår fysiskt och psykiskt. Det är just balansen mellan mineralhalterna och mängden av dem, som påverkar hur kroppen mår.

Måndagen den 8 april kommer Marie Felländer Muhr till Nyttoliv i Svedala. Välkommen att boka din tid den dagen på info@nyttoliv.se eller 040-403533. Marie gör en analys och vid återträffen får du besked på resultatet och om du behöver tillsätta mineraler/vitaminer för att få kroppen i balans.

Analys och återträff kostar 1800:-. Första besöket tar cirka 1,5 timme och andra besöket cirka 45 minuter.   Obs! Är ditt hår behandlat på något vis så meddela det vid bokningen.

Mer omfattande än blodanalys

Datum: 8 april 2019
Tid: 09.00 – 18.00
Plats: Nyttoliv Hälsocenter, Bankgatan 16, Svedala
Pris: 1.800:-
Anmälan: info@nyttoliv.se el 040-403533

________________________________________________________________________________________________

MAGISK KVÄLL PÅ NYTTOLIV

 

 Vi hälsar Randi Kibsgård hjärtligt välkommen tillbaka till oss! Den 8 april blir det en Magisk Kväll på Nyttoliv!
En Magisk kväll med Randi är proppfull med klokheter och inspiration från Andevärlden. Hon förmedlar om Änglar, Guider samt Döden. Temat formas väldigt mycket runt publikens frågor och funderingar kring ämnena.
Varmt välkommen till en berikande kväll!


Plats: Bankgatan 16 Nyttoliv Hälsocenter
Tid: 8 april 19.00
Pris: 300:-

Till anmälan