Home » På gång

På gång

Här nedan följer aktiviteter på Nyttoliv eller i vår regi

SOMMARYOGA PÅ HEDEN I BEDDINGESTRAND

 

 

 

 

 

 

 

Snart är det dags för Sommaryoga igen på Heden i Beddingestrand! Det är fantastiskt att få göra yoga utomhus,  i nära kontakt med naturen och med havets brus som bakgrundsmusik. Vad mer kan man begära. Vi håller till på västra delen av Heden. Från väg 9 kör du ner på Flaskpostvägen. Ta med egen yogamatta, ev. en filt till avslappningen och klä dig efter väder. Vid regn ställer jag in och meddelar det via Nyttolivs fb-sida om det finns tveksamheter. Passet är för alla, både vana yogautövare och nybörjare. Var och en får sitt.
När: onsdagar 8-9 v 24-31.
Kostnad: 80:- som betalas kontant eller via swish: 0708593715
Anmälan: Ingen föranmälan krävs utan bara kom!

________________________________________________________________________________________________

VANDRING OCH YOGA I ITALIENSKA ALPERNA
Enstaka platser kvar

I skiftet mellan augusti och september ger vi oss av till de italienska Alperna för några underbara dagar tillsammans med yoga, meditation, vandring, utsökt mat och härliga samtal. Vi bor på Hotell Monterosa som ligger på 1200 meters höjd i den pittoreska byn Alagna längst in i Valsesiadalen. På hotellet finns en fantastisk matsal där vi kommer tillbringa morgnar och kvällar. På morgonen börjar vi dagen med yoga innan frukost och på kvällen är det middag. Hotellet har anor från 1860-talet, ligger mitt i byn och är dess stolthet.

 

 

 

 

 

 

Luften är underbar, frisk och krispig och att vara ute är ett måste. Vi ger oss ut på vandringar i bergen, hyr Mountainbike, badar kanske i den närliggande friska källan och får en guidad tur bland husen som tillhörde Walserfolket. Yoga görs två gånger om dagen med första passet på hotellet och det andra på en plats som passar oss. Kanske uppe i bergen med riktig Sound of Music-känsla.

 

 

 

 

 

 

Vi startar dagen på morgonen med ett härligt uppmjukande yogapass innan det är dags att inta frukost och sedan ge sig ut på äventyr. Kanske blir det så att äventyret är med en god bok på hotellets härliga terrass i söderläge? Njut av stunden och den fantastiska omgivningen.

På den här resan finns ett program man kan vara med på som ingår men här finns också luft i schemat för att lägga till aktiviteter om man så vill, eller gå på egen upptäcktsfärd i omgivningarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RESFAKTA

I priset ingår:

Transfer tur/retur hotell
4 nätter i delat dubbelrum
Halvpension frukost – middag
Vandringar med guide
Mountainbike en halvdag
Daglig yoga och meditation

Tillkommer:

Flyg – Easy Jet som bokas själv!
29 augusti Köpenhamn 9:45 – Milano Malpensa 11:50
2 september Milano Malpensa 18:55 – Köpenhamn 21:00
Försäkringar
Luncher
Dryck

Tid: 29 augusti – 2 september 2018
Plats: Alagna Italien
Pris: 6.950 kronor
Ledare: Ingrid Banheden Breisner
För info och anmälan: ingrid.banheden@nyttoliv.se, 0734-304230

________________________________________________________________________________________________

YOGA- OCH KREATIVITET I BEDDINGESTRAND

 

Börja hösten med yoga och inspiration!
7-9 september håller Ingrid och hennes vän och kollega textilkonstnär Liz Nilsson en Yoga- och Skaparhelg i deras älskade Beddingestrand. Det blir en helg med både vila och eftertanke, inspiration för höstens kreativa projekt och stärkande stunder med yoga. Kontakta Ingrid för anmälan och frågor: ingrid.banheden@nyttoliv.se. Inga förkunskaper krävs för yoga eller skapande aktiviteter. Alla nivåer välkomna.

Tid: fredag 7 september kl. 17:00 – söndag den 9 september kl. 16:00
Plats: Beddingestrand, Skåne
Pris: 2500 kronor (priset inkluderar mat, material och workshops) Tillägg 700 kronor för boende 2 nätter.
Lärare: Ingrid Banheden Breisner och Liz Nilsson

_____________________________________________________________________________________________

LIVE AS YOU DREAM FÖRELÄSNING 20 SEPTEMBER

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har glädjen att åter önska Janesha Vaidya välkommen till Svedala. Så underbart!
LIVE AS YOU DREAM En föreläsning som kan lyfta livet – med Janesh Vaidya

Alla har vi en dröm, eller åtminstone hade vi en dröm, om hur vi vill leva våra liv. Men hur många av oss följer sin dröm? Hur många har glömt drömmen och lever med stress, oro och låg energi? ‘LIVE AS YOU DREAM’ är en två timmar lång föreläsning med grund i Janesh Vaidyas mångåriga erfarenhet av att arbeta med hälsa och hjälpa människor hitta tillbaka till livsglädjen.

Janesh Vaidya, internationellt välkänd ayurvedapraktiker och författare av ‘Ayurveda för ditt sinne’, ‘Maten är min medicin’, ‘Yoga är min terapi’, ‘Maten från min by’, ‘I det sista regnet’ och ‘Lev som du drömmer’, delar med sig av sin traditionella kunskap på ett inspirerande och humoristiskt sätt, vilket gör att lyssnare på alla nivåer kan ta till sig denna viktiga lärdom och få förståelse för hur den kan användas i det dagliga livet.

Bland de 100 första som bokar sin plats lottas det ut en vinnare till en två-veckors retreat i Indien! Tveka inte att boka din plats på
Boka här:

________________________________________________________________________________________________

YOGARESA TILL INDIEN FEBRUARI 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drömmar är till för att uppfyllas!

Följ med Eva och Ingrid till yogans och ayurvedans ursprungsland – Indien. Här tillbringar vi tio dagar i underbara Varkala i Kerala, södra Indien, där varje morgon startar med yoga och meditation i soluppgången på hotellets takterrass.

Vi erbjuder ett program med yoga, meditation, olika övningar i personlig utveckling, skrivövningar, andningsövningar, medial rådgivning, ayurvediska behandlingar på ett ayurvediskt center och dagsutflykter. Indien är extra allt! Alla våra sinnen förstärks och det är lättare att komma i kontakt med vårt inre i detta magiska land. Du är med på det som passar dig. Eftermiddagarna är fria och ger möjlighet att utforska omgivningarna på egen hand. På kvällarna möts vi igen för yoga för den som vill.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är hela tiden tillgängliga och finns på plats för dig. Därför kan du resa både med eller utan ressällskap. Vill du äta lunch eller middag tillsammans med hela gruppen gör du det. Vill du äta själv på någon av de otaliga restauranger som finns i närheten så gör du det. Maten är fantastiskt god och det är billigt att äta ute. Indien är ett land som är till för att upptäckas och du får många tillfälligheter att göra det under resan. Spännande!

 

 

 

 

 

 

 

 

RESFAKTA

I priset ingår:

Transfer t/r hotell
10 nätter i delat dubbelrum inkl frukost
Yoga och meditation två gånger per dag
Välkomstmiddag
Workshops
Personlig medial rådgivning vid ett tillfälle
En ayurvedisk massage/behandling på ayurvediskt center
En dagstur till den kända gurun Ammas ashram i Kerala
Dagsutflykt till ö med båttur

Tillkommer:

Flyg
Visum
Försäkringar
Måltider och dryck utöver frukost
Enkelrumstillägg

Tid: 17-27 februari 2019
Plats: Varkala, Kerala, Indien
Pris: 11.900 kronor
Ledare: Eva Johansson och Ingrid Banheden Breisner

För info och anmälan: ingrid.banheden@nyttoliv.se, 0734-304230

Nyttoliv Hälsocenter ställer lagstadgad resegaranti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet,
vilket ger dig som resenär en extra trygghet.