Home » På gång

På gång

Här nedan följer aktiviteter på Nyttoliv eller i vår regi

HUDVÅRDSKVÄLL

Nu är det dags för vårens första hudvårdskväll på Nyttoliv i Svedala! Vår hudvårdsterapeut Malin håller i kvällen där du både får tips och råd hur du sköter din hy på bästa sätt, och också får prova på Maria Åkerbergs ekologiska produkter.
Under kvällen har vi särskilda erbjudanden för dig som deltar och endast denna kväll. Tilltugg och dryck ingår så klart.

Anmälan: Länken nedan, info@nyttoliv.se eller på 040-403533 senast den 20 februari. Det räcker inte att anmäla sig på fb.
Datum: 24 februari kl 18.30-20.30
Antal: max 6 deltagare
Pris: Kvällen kostar 150:- som vi bjuder på om du handlar produkter för mer än 500:- under kvällen.

Varmt välkommen till en riktig MÅ-bra kväll!
Malin

Till anmälan

 

 

THE POWER OF AYURVEDA

Ännu en gång har vi lyckats få hit Janesh Vaidya direkt från Indien! Denna gången handlar den livsförändrande föreläsningen om THE POWER OF AYURVEDA. Den internationellt kände ayurvedapraktikern har under de senaste 15 åren besökt Sverige som ambassadör för den traditionella indiska kunskapen. Den två timmar långa Ayurveda-föreläsningen är underhållande och samtidigt informativ, och ger dig en tydlig bild av dina dolda egenskaper, vilket hjälper dig att utvecklas där du befinner dig just nu i ditt liv. I denna föreläsning kommer Janesh Vaidya att ge dig viktiga tips och verktyg för att hantera stress, oro och depression i livets alla situationer. Du kommer även att få med dig Vaidyas 21-dagars komigång-program vilket har lett till anmärkningsvärda hälsoförbättringar för många svenskar under de senaste åren.

Det stora intresset för Janesh Vaidyas föreläsningar har gjort att turnén i år besöker 50 svenska städer. Från Kiruna i norr till Ystad i söder.
En person bland de 100 första som bokar sin biljett i varje stad har chans att vinna ett två veckors hälsoretreat i Kerala, Indien. Vill ni veta mer om vistelsen på hans retreat, kan ni kontakta Ingrid Banheden Breisner, ingrid.banheden@nyttoliv.se eller Hans Breisner, hans.breisner@nyttoliv.se som besökte hans Retreat i januari 2019.

Janesh Vaidya kommer till Svedala Folkets Hus den 5 mars 2020.

Biljetter köps på: Tickster

 

FÖRELÄSNING HITTA DIN INRE KRAFT 11 MARS 2020

Workshop
Inre kraft & läkning
Höj din livskvalitet med dina egna inre resurser

                                                                    

   Du får lära dig:
• Hur du kan självläka.
• Förstå och träna upp din andning för optimalt immunförsvar
• Hitta din livsenergi och höj upp den markant.
• Hur mönster håller dig fast och hur du frigör dom.
• Tankarnas kraft och lär dig använda dom för inre läkning.

I workshopen arbetar vi med Dig som helhet och avslöjar kroppens självläkande mekanismer. Hur du på kort tid kan fördubbla din lungkapacitet, stärka ditt immunförsvar och hur du frigör mängder av energi som finns inom varje individ. Du lär dig spännande saker som är helt nytt för dom flesta.
Sådant som kanske förändrar din syn på dig som människa med ny livsglädje som ger dig mer kontroll över din livssituation.
Detta är för dig som vill upptäcka och utveckla din inre kraft och se hur den kan läka dig på så många olika plan. Ju mer inre kraft du utvecklar desto bättre hälsa och harmoni får du. Du har allt
inom dig som behövs för att hitta din balans.

Vem är jag som föreläser/utbildar dig?
Jag heter Ingvar Bengtsson och driver företaget Mindvoice – Mindheal sen 25 år. Är mest känd som sångpedagog men även som Fysioterapeut och mindenergycoach. Jag älskar när människor utvecklas, mår bättre och börjar se sig bortom sina gamla begränsningar.
Mitt jobb har alltid varit en ständig mix mellan Sångpedagog, Massageterapeut, Hypnosterapi, Qigong instruktör, Andnings Coach m.m. Under åren har jag jobbat i USA, Italien, Danmark, Island och Grekland, men har min studio och utgångspunkt i Kristianstad.

Kostnad: 200 kr/pers.

Läs mer om Ingvar

Till anmälan